Zasebnost
Pogoji in zasebnost spletnega nakupa na www.xplore.si

NAROČNIK IN KUPEC

Kupec je obiskovalec spletne strani www.xplore.si, ki se registrira/ali je le obiskovalec in v spletni trgovini naroči izdelke. Naročnik je kupec, ki se registrira v spletni trgovini in naroči izdelke.

REGISTRACIJA NA SPLETNI STRANI WWW.XPLORE.SI.

Z registracijo na strani www.xplore.si se strinjate, da podatke, ki jih boste navedli ob registraciji, zbiramo, obdelujemo in uporabljamo za statistične in marketinške namene . PAB d.o.o. Naklo se zavezuje, da podatkov, pridobljenih z registracijo, ne bo posredoval tretjim osebam. Vaše podatke bomo hranili do preklica, nato jih bomo anonimizirali in izbrisali. Iz sistema se lahko kadarkoli izpišete v pisni obliki. V času hrambe podatkov imate pri nas pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravka, dopolnitve, blokiranja ali izbrisa vaših osebnih podatkov.

BRSKANJE MED ARTIKLI

Skupine izdelkov:
Ta način omogoča sprehod med področji izdelkov. V zgornji – vodoravni – menijski vrstici lahko izbirate med skupinami izdelkov. S klikom na posamezen izdelek se prikažeta njegov podroben opis in slika izdelka, s klikom na sliko pa se prikaže povečana slika izdelka.

NAKUPOVALNI VOZIČEK

Ob vsakem prikazu izdelka je napis »Dodaj v košarico«. Klik na to ikono doda izdelek med naročila v spletni trgovini.

POTRDITEV NAROČILA

Še enkrat preglejte podatke o nakupu, če so pravilni, nakup potrdite s klikom na gumb »Potrdi naročilo«.

POTRDILO O USPEŠNEM PREJEMU NAROČILA

Odpre se stran, ki vam pove, da ste nakup uspešno opravili.

NAČIN DOSTAVE IN POŠTNINA

Izbirate lahko med osebnim prevzemom (v prostorih podjetja) in poštno dostavo.

Storški poštnine v spletni trgovini www.xplore.si so enotni za vse izdelke 1,50eur na naročilo.

PLAČILO

Kupci izdelkov v spletni trgovini lahko izbirajo med naslednjimi načini plačila:

• plačilo po povzetju;

• plačilo po predračunu;

Plačilo po predračunu: Ustvari se predračun, ki ga prejmete v e-poštni predal, naveden ob registraciji. V glavi je zapisana številka transakcijskega računa, v zgornjem desnem kotu pa sklicna številka. Plačate po predračunu na transakcijski račun podjetja PAB d.o.o. Naklo. Pazite, da boste vpisali pravilno sklicno številko.

DOBAVNI ROK

Dobavni rok je 8 dni od naročila oz. od plačila predračuna. Pri izdelkih, ki jih ni na zalogi, je dobavni rok izjemoma lahko daljši.

NAROČILO IN DOBAVLJIVOST IZDELKOV

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi in ne bo dobavljivo, vas o tem obvestimo. V primeru predhodnega plačila izdelka, ki ni dobavljiv, vam povrnemo denar.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILA BLAGA

V skladu s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (Pogodbe, sklenjene na daljavo) ima potrošnik pravico, da v petnajstih dneh po prejemu izdelkov podjetju pisno sporoči, da odstopa od naročila. Razen če sta se podjetje in potrošnik dogovorila drugače, potrošnik nima pravice do odstopa od naročila časopisov, revij in periodičnih publikacij. (43.č člen)

Če je potrošnik izdelke že prejel in od naročila odstopi, mora izdelke nepoškodovane in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v petnajstih dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka. Kupnino mora podjetje vrniti najkasneje v roku 15 dni od prejema vrnjenih izdelkov (43.d člen).

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene v spletni trgovini se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v Xplore spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih in vsebinskih opisov brez predhodnega obvestila. Ponudbe veljajo do razprodaje zalog.

ARHIVIRANJE

Naročilo bomo hranili na sedežu družbe eno leto in ga lahko kupec kadarkoli dobi na vpogled.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V podjetju PAB d.o.o. Naklo,  so vaši osebni podatki varni pred tretjimi strankami in bodo uporabljeni le za storitve s strani PAB d.o.o. Naklo, in sicer v skladu s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov, ki je na vpogled na sedežu podjetja.

AKCIJSKE PONUDBE

Akcije veljajo v roku svoje omejitve oz. do razprodaje zalog v tem obdobju.

Zadnjič posodobil Torek, 6.10.2015 16:01