Xplore
EAN: 3830054333673

Univerzalni daljinski upravljalnik 4in1 XP2282

  • Opis
  • Več podrobnosti
  • Specifikacije
  • Programiranje preko računalnika
  • Podpora Xplore digitalnih sprejemnikov
  • Priložen MiniUSB kabel
  • Xplore RCCreator programska oprema
Univerzalni daljinski upravljalnik XP2282 4in1 za upravljanje TV sprejemnika, satelitskega sprejemnika, dvd predvajalnika in hišnega kina. Prednost le tega je v programiranju preko računalnika z zato prilagojenim programom Xplore RCCreator. S tem upravljalnikom lahko nadomestite 4 daljinske upravljalnike. Podpora tudi za Xplore Digitalne sprejemnike. XP2282 ima 2 leti garancije na svojo kvaliteto

PC programirani daljinski upravljalnik (XP2282). Ta tip daljinskega upravljalnika je namenjen tistim,ki znajo delati tudi z PC windows računalnikom. Bistvo je ,da se sam daljinski upravljalnik sprogramira preko PC računalnika. Se pravi:
- Namestite: '' Xplore – RCC
reator ''  programsko opremo na svoj PC. 
  Stran:  
http://rccreator.com/  Worldwide verzija in izbere jezik  '' Slovenski ''
- ali
http://update.rccreator.com/setup/Xplore-RCCreator-Win.exe

V samem programu poiščete točno določeno napravo za katero želite uporabljati daljinski upravljalnik. Na PC računalnik priključite (MiniUSB kabel je priložen) daljinski upravljalnik (vstavite 3xAAA baterije/niso priložene) in sprožite  postopek nadgradnje oziroma programiranja.

V bazi je preko 400 000 kod. Vse je zopet natančno opisano v navodilih za uporabo in v Slovenskem jeziku v programski opremi ,ki si jo namestite.
Če imate kupec kakšne posebne želje si lahko daljinski upravljalnik sprogramirate tudi sam po svojih željah. Več o tem na strani http://rccreator.com/.

Tip:

PC programable

Podpora: do 4 naprave
Programiranje:

preko računalnika
Program RCCreator

Baterije: Tip AAA 3x (niso priložene)
Združljivost: 1982 blagovnih znamk
Barva:

črna

Garancija: 24 mesecev
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__